Wednesday, November 25, 2009


Hejsab hoppsan !


Just nu sitter jag i skolan på en no lektion och skriver en uppsats om skogs mården , ni kan se den här nedanför ;)



Skogsmården!

Skogsmården är ett av Sveriges vanligaste rovdjur . Den är ca 40-55cm lång , svansen är ca 20-25 cm lång och yvig . Hanarna väger ungefär 1,3 – 1,8 kg medans honan som är mindre bara väger 0,7 – 1,2 kg . Den har mörkbrunt över hår och ljust brunt under , den har en ”gul” halsfläck . Skogsmården är ett rovdjur som äter blandannat små kryp , småfåglar , möss och även ibland bär så som blåbär, lingon etc.Den är mycket skygg och är nästan bara framme på natten , det är väldigt ovanligt att man får se den på dagen . Skogsmården finns i nästan hela landet utom på Gotland . Den är väldigt duktig på att klättra i träd , den kan även fånga ekorrarar . Skogsmården är snabb och försvarar sitt revir mycket noga. Hanen har ett väldigt stort revir medans honan har ett relativt litet revir, när skogsmården jagar är det främst synen , hörseln och lukt sinnet som avänds . Den låter inte så mycket i vanliga fall utom när den parar sej för att då har den ett knorrande väsande ljud .



jag hoppas verkligen att jag får godkänt i det här nu . Måste sluta nu innan någon av alla lärare kommer och ser att jag inte jobbar längre ;)
//maxiji<3

Tuesday, November 24, 2009

hejsan igen allihop!

Har precis färgat håret igen och är jätte spänd på att få se resultatet;)Jag färgade en färg som jag alldrig har använt innan nämligen h&m:s eget märke med färgen espresso.Jag hoppas att det blev bra.
Jag köpte lite nya saker igår när jag var på stan , jag köpte en svart t-shirt med en brun uggla på med guldkant och ett guldigt nagellack och såklart ett paket hårfärg.Bilder på mina fynd kommer senare när jag fotat dem , alltså samtidigt som bilden på mitt hår kommer upp på bloggen!


//maxiji<3

Wednesday, November 18, 2009

Hej igen!kom på en sak till när ja skrivit klart!
jag ska länka till nåra bloggar som jag brukar kolla:)

fokis http://fokis.se/ älskar henne<33333333333333
filippas http://anorexiajag.blogg.se/ tycker fan synd om henne men hon hatar mej:´(
rebeckas http://burymealive.blogg.se/ tycker inte lika synd om henne men ja har ju inte känt henne så länge heller men hon hatar mej mest av allt i världen o det märks!:´(
Hellu alihopp nu är jag äntligen tebax igen!har inte haft så mkt tid med bloggen just nu men försöker faktiskt att uppdatera minst en gng i månaden:P
Ska göra foki stylade naglar lite senare om ja inte sommnar då.Förresten så är jag sjuk just nu o har ont i halsen o huvvet o näsan o aah typ hela kroppen kanske har fått svininfluensan men man får hoppas att det bara är en vanlig förskylning (stavning)

aja uppdaterar igen när ja mår bättre!<3

//maxiji<3

Wednesday, November 11, 2009

Hej hej sitter i skolan just nu-_-det är ganska tråk just nu för vi ska egentligen sitta på no men vi sitter borta vid special salarna:P
kollar bdb o facebook.uppdaterar senare igen är ganska trött just nu

//maxiji<3

Tuesday, November 10, 2009

Yummy<3


Hej hej lite tidigare idag på ju jag att jag skulle baka cupcakes och nu är dem klara<3 de smakar apelsin o har rosa frostning med strösell ja blev ganska nöjd faktiskt! :-)


Hej hej!


Jag vill bara tala om att jag ska försöka vara mera aktiv på min blogg.Och så ska jag klippa håret nu någon dag så att det inte ser så himla risigt ut.Jag ska eventuelt baka cupcakes lite senare idag , det får bli med chokladsmak:Pjag gorde sånna för typ 1 månad sen och dem blev väldigt lyckade enligt mej.jag ska färga håret någon dag när ja får pengar igen,vilken färg tycker ni att jag ska färga då?<3
tyvvär inte jag som har bakat cupcakesen på bilden:(men de kmr bli något liknande nån gång


//maxiji

ps.jag heter egentligen inte maxiji för ja heter erica men tkr att maxiji är mkt snyggare;)

Sunday, October 25, 2009

Yey


Idag slutade vi skolan för att ha höstlov<3

Wednesday, October 21, 2009

Tråkig dag


Hej hej har fett tråk just nu för ja sitter utanför syslöjden och vi börjar inte förren om 20 minuter!! //Erica

Monday, October 19, 2009


Mowhaha ska eventuelt klippa håret idag <3